To je to što me zanima!

Predstavnici Vlade posjetili su Prebega u bolnici u Dubravi, nahvalili su uspjeh diplomacije

Prebega su posjetili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar zdravstva Vili Beroš i posebni savjetnik predsjednika Vlade Damir Krstičević te mu zaželjeli brz oporavak
Vidi originalni članak

Izaslanstvo Vlade posjetilo je u petak u KB Dubrava u Zagrebu Vjekoslava Prebega koji je nakon pet mjeseci provedenih u ruskom zarobljeništvu oslobođen i vratio se u Hrvatsku, priopćeno je u petak iz Vlade.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prebega su posjetili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar zdravstva Vili Beroš i posebni savjetnik predsjednika Vlade Damir Krstičević te mu zaželjeli brz oporavak, a ravnatelju Ivici Lukšiću i osoblju KB Dubrava zahvalili na skrbi koju mu pružaju.

RUSKI OLIGARH Roman Abramovič odigrao je ključnu ulogu u oslobađanju i Hrvata Vjekoslava Prebega?!

Ujedno, izrazili su zadovoljstvo što je ova iznimno složena i osjetljiva višemjesečna aktivnost završila uspješno zahvaljujući naporima Vlade i hrvatske diplomacije, u suradnji s Ukrajinom i Saudijskom Arabijom, priopćeno je iz Ureda predsjednika Vlade.

Prebega su ruske vojne snage zarobile u svibnju kod ukrajinskog grada Mariupolja te je optužen da je kao ukrajinski plaćenik sudjelovao u rušenju vlasti i prijetila mu je smrtna kazna.

VELIKA RAZMJENA Prebeg nije jedini. Oslobođeno je preko 200 ljudi, i to uz pomoć mračnog saudijskog princa...

Oslobođen je u sklopu razmjene zatvorenika između Rusije i Ukrajine uz saudijsko posredništvo i jučer je stigao u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 2 x general 24.09.2022.

    hoće li ga anemični i odlikovati, recimo redom zaslužnih propalica

  • 2 x general 24.09.2022.

    hoće li ga anemični i odlikovati, recimo redom zaslužnih propalica

  • 2 x general 24.09.2022.

    hoće li ga anemični i odlikovati, recimo redom zaslužnih propalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare