To je to što me zanima!

Pregledavaju se snimke: Tko je bakljom ozlijedio interventnog?

Tijekom kontroliranog ulaska navijača na tribine nogometnog stadiona HNK Cibalia na finale nogometnog kupa policija je postupala prema 36 ljudi. Ukupno su zabilježili 44 prekršaja
Vidi originalni članak

Nogometna utakmica finala kupa između GNK Dinamo iz Zagreba i HNK Hajduk iz Splita, održana je u srijedu u Vinkovcima. Prošla je bez izravnog sukoba navijačkih skupina kao i bez narušavanja stanja sigurnosti u samom gradu, kaže policija.

KAOS U VINKOVCIMA Ozlijeđen interventni policajac! Navijači divljali i bacali baklje...

- Tijekom kontroliranog ulaska navijača na tribine nogometnog stadiona HNK Cibalia zabilježena su postupanja prema 36 ljudi, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Razlozi su bili alkoholiziranost i vrijeđanje policijskih službenika, a zabilježena su ukupno 44 prekršaja. U 66. minuti nogometne utakmice, zapaljen je veći broj baklji koje su potom bacane na teren, baklja je pogodila policijskog službenika interventne jedinice policije te ga lakše ozlijedila. Sporni događaj u kojem je ozlijeđen policijski službenik i dalje je predmet kriminalističkog istraživanja, a kako je stadion bio pokriven video-nadzorom, snimke se pregledavaju kako bi se utvrdili svi sudionici događaja i njihova odgovornost - kažu u policiji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • drogec 24.05.2018.

    A redar koji je dobio stolicu u glavu i nema kacigu to ništa jel

  • bianconeri_zg 24.05.2018.

    Mali drle tnam ja.

  • franjo54 24.05.2018.

    Pored tlikog broja policajaca kojih je bilo vise nego gledatelja unesu se baklje na stadion. Zanima me tko placa policiju hns ili porezni obveznici? Koliko placamo policiju da sprijeci nerede na stadionima po svakom kolu mogli smo izgraditi djecji vrtic ili lijecenje teskih bolesnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare