To je to što me zanima!

Prekinut Dodikov intervju na N1: 'Završite, nema potrebe'

Milorad Dodik gostovao je na N1 nakon poraza njegove stranke na lokalnim izborima u BiH, na svako pitanje je odgovorio istom rečenicom pa je voditeljica prekinula emisiju
Vidi originalni članak

Sinoćnje gostovanje Milorada Dodika na N1 BiH televiziji naglo je završilo. Voditeljica Emela Burdžović Slipičević započela je pitanjem da da komentar na činjenicu da je izgubio Banja Luku, u kojoj je novi gradonačelnik mladi Draško Stanivuković, Dodikov strastveni kritičar. 

 - Mi smo pobijedili u 45 općina u BiH, 42 općine u RS, u pet gradova u RS smo pobijedili - odgovorio je Dodik. 

Tu rečenicu je uskoro izgovorio u nekoliko verzija, Dodik je na svako pitanje odgovarao nabrajanjem gdje su sve pobijedili.

 - Hoćemo li razgovarati dalje? Ili da završavamo - pitala ga je Burdžović Slipičević, na što je Dodik odgovorio:

 - Završite, nema potrebe. 

Dodik nije navikao na poraze, pa tako ni na odgovaranje na pitanja u slučaju gubitka izbora. Tako je čim su došli prvi neslužbeni rezultati izjavio da je 'netko igrao pokvareno', a građane Banja Luke je optužio da nisu bili fer. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • TAKE IT BACK 25.11.2020.

    Koja je razlika između odgovora Dodikas i Plenkovića? Koliko smo puta čuli da je HDZ jedina stranka koja dobro vodi ovu državu, koliko puta čujemo dbnevno da su oni pobijedili na izborima?

  • TAKE IT BACK 25.11.2020.

    Mene zanima što se čeka sa druga dva kriminalca, zašto se i njih ne rešeta. Svi zajedno su trojac koji producira svu mržnju na prostorima bivše države, naravno uz pomoć "matičnih" država.

  • Franco Baresi 21.11.2020.

    Dodik po starom a ni voditeljica nije bas na nekom nivou kulture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare