To je to što me zanima!

Prekopali i pretresli kuću, Ivana Koradea nisu našli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je bagerom prekopala područje oko kuće generala Koradea u potrazi za njegovim tajnim skrovištem. Ocu Koradeove supruge je pozlilo...
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu ujutro ponovno, po treći put, pretražila kuću Ivana Koradea u Velikoj Veterničkoj. Dok traje akcija blokirani su svi prilazi selu radi sigurnosti građana. Policija je bagerom kopala oko kuće generala. Glasnogovornik Ravnateljstva policije, Krunoslav Borovec, izjavio je da policija "koristi svu opremu i mehanizaciju koja im je potrebna". Kroz selo je prošlo vozilo hitne pomoći. Navodno je pozlilo ocu Koradeove supruge.
Dan ranije oko 21 sat u selo je stigao opet velik broj policajaca koji su iz okolice generalove kuće potjerali novinare iz sigurnosnih razloga. Policijski pas je kraj Koradeove obiteljske kuće u utorak nanjušio njegov svježi trag. Ivana Koradea policija je i službeno proglasila jedinim osumnjičenim za ubojstvo četvero ljudi prošlog tjedna u Zagorju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • sinke 02.04.2008.

    Ili je policijski gazda budala ili smo mi budale ili nas prave budalama\'??....c...c....c..

  • vagabunda 02.04.2008.

    200 specijalaca naoruzanih do zuba i 50 vucijaka love tipa od 200 kg i ovaj je brzi, spretniji i okretniji od njih? ma, koga farbate? hoce li g. Benko imati obraza i barem ponuditi ostavku?

  • alesiaj 02.04.2008.

    trebo bi par dana napadati snijeg...tragovi u snijegu bi vam možda nešto rekli. Ovi psi tragači su vam od slabe vajde..bit će da su malo zdrogirani:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare