To je to što me zanima!

Preletio pola svijeta da upozna dječaka koji pati od iste bolesti

Britanac Jono (30), koji boluje od rijetkog sindroma, na poziv majke Zacharyja (2) došao je u Australiju i odlučio obići svu djecu koja boluju od istog sindroma
Vidi originalni članak

Britanac Jono Lancaster (30) boluje od rijetkog Treacher-Collins sindroma, koji sprečava da se potpuno razviju kosti lica i lubanje. Proputovao je preko pola planete, skroz do Australije, kako bi upoznao dvogodišnjeg dječaka Zacharyja koji boluje od istog sindroma. 

Zacharyjeva majka Jona je pronašla na Facebooku i pozvala ga u posjet. 

- Jono je za nas slavna osoba i velika nam je inspiracija. Kada je rekao da će doći u Australiju, bili smo presretni što će ga Zachary upoznati - rekla je dječakova majka. 

Jono je odlučio proputovati cijelom Australijom kako bi se susreo sa što više djece koja boluju od istog sindroma. 

- Volio bih da sam, kad sam bio mlad, mogao razgovarati s nekime tko se nosi s tim problemom. Nekog tko ima posao, partnera i tko bi mi mogao reći: 'Ja sam ovo postigao, možeš i ti'' - rekao je Jono koji je odlučio obići i Novi Zeland te redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije s djecom koja imaju isti problem, piše Mirror

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Ivan Husnjak 12.12.2014.

    Svaka čast majstore... Skoro sam se rasplakao od samog pogleda na sliku.

  • MarijaJurić 11.12.2014.

    bravo,lijepo od njega.

  • scak 09.12.2014.

    Zdrav si = SRETAN SI!!! Netreba ti nista vise od zdravlja. Kad ovako nesto vidis, procitas, onda tek shvatis koliko si sretan. RESPECT!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare