To je to što me zanima!

Preljub: Muž otac jednog, a ljubavnik drugog blizanca

Muškarac je već duže vrijeme sumnjao kako ga žena vara te je dao napraviti DNA test. Utvrđeno je testom kako je on otac samo jednog blizanca
Vidi originalni članak

Muškarac iz Turske dao je napraviti DNA test na trogodišnjim blizancima jer je već duže vrijeme sumnjao kako ga žena vara. Testom su utvrdili kako je on otac samo jednog dječaka, a otac drugog je nepoznat, prenosi agencija AFP. Rezultat je potvrdio i forenzički medicinski institut. Njegova se supruga navodno nastavila viđati s dečkom s kojim je hodala prije nego su je roditelji prisilili da se uda za sadašnjeg muža. Suprug je zadržao dječaka za kojeg je potvrđeno da mu je otac, a drugog dječaka se odrekao. Ženi je njegova obitelj prijetila smrću, zbog čega je dobila sudsku zaštitu prilaska. Rijetko se dogodi da blizanci imaju različite očeve, ali slučaj nije nemoguć. Profesor ginekologije na sveučilištu u Ankari, Rusen Aytac (na slici), rekao je kako je trudnoća pri kojoj svako jajašce ima različiti genetski materijal moguća ukoliko žena ima seksualne odnose s dva različita muškarca u kratkom periodu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • obožavam skvo 01.02.2010.

    Ne čudim se toj ženi, jer primitivni roditelji su je prisili da se uda za sadašnjeg muža umjesto za dečka s kojim je hodala i kojeg je voljela. Treba se čuditi kada oženjeni muškarac napravi dijete ljubavnici i to samo zato da prijateljima dokaže da je plodan!!! Eto, ima na svijetu i takvih idio..!!!

  • billi3 31.01.2010.

    Od mog prijatelja žena kaže ni važno tko ga je napravija već tko ga goji.Ja joj kažem da je u pravu,ali da bi to triba znati i onaj tko ga goji da ga ni napravija. Napomena,muž inače moj frend medicinski neplodan!

  • nebojsacolic 30.01.2010.

    ...stec, glup ti je komentar, obican sovinisticki, koliki je nas udjel u tome sto zene ''varaju''???...volimo svaciju al' nemoj neko slucajno da pogleda nase zene jel', uffffffffffffffff!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare