To je to što me zanima!

Premijer australske države je na 21. rođendan nosio nacističku odoru: 'Sramim se zbog toga'

Perrottet se zbog svega ispričao židovskoj zajednici, preživjelima Holokausta, veteranima i njihovim obiteljima. Kazao je da je nošenje nacističke uniforme bila užasna pogreška i da je ona rezultat mladenaštva i naivnosti
Vidi originalni članak

Duboko se sramim zbog onoga što sam učinio. U toj životnoj dobi jednostavno nisam shvaćao težinu onoga što ta uniforma znači. Zaista mi je žao zbog boli koju će ovo prouzročiti, ispričao je za australske medije premijer Novog Južnog Walesa Dominic Perrottet (40). On je prije dva dana u razgovoru s kolegom priznao da je na 21. rođendan nosio nacističku odoru, prenosi BBC.

Perrottet se zbog svega ispričao židovskoj zajednici, preživjelima Holokausta, veteranima i njihovim obiteljima. Kazao je da je nošenje nacističke uniforme bila užasna pogreška i da je ona rezultat mladenaštva i naivnosti.

ZAKON TO SMATRA PRIJESTUPOM Australku uhitili zbog posjeta Siriji: 'Suprug joj je aktivni član islamističke militante skupine'

- Ovaj incident, bez obzira na to koliko je star, podsjetnik je na potrebu kontinuiranog obrazovanja svih Australaca, a posebno naše mladeži, o gnjusnoj prirodi nacističkog režima - rekli su predsjednik židovske zajednice u NSW-u David Ossip i izvršni direktor Darren Bark.

Spomenuti incident s nacističkom uniformom se dogodio 2003. godine. Perrottet je rekao da ne zna postoji li njegova fotografija u kostimu i zanijekao je da je to priznanje napravljeno kako bi se spriječilo objavljivanje takve fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Čistokrvni gmo free 12.01.2023.

    Kampovi u Australiji i za to se ispričajte...

  • sljastrava 12.01.2023.

    Tako kaže,a mišljenje mu je sigurno drugačije.

  • beiv 12.01.2023.

    On se ispričao i sve u redu. Tompsona i Lovrena razapinje se na sve strane.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare