To je to što me zanima!

Premijer: Bilo kakva koruptivna djelatnost je neprihvatljiva!

U svakom slučaju bilo kakvo primanje mita ili bilo kakva koruptivna djelatnost je neprihvatljiva, kazao je Plenković novinarima
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković rekao je u petak da nema saznanja o antikorupcijskoj akciji Uskoka i policije u Poreznoj upravi, poručivši da je bilo kakvo primanje mita ili bilo kakva koruptivna djelatnost neprihvatljiva.

"Ne znam, to su stvari o kojima mi nemamo saznanja. U svakom slučaju bilo kakvo primanje mita ili bilo kakva koruptivna djelatnost je neprihvatljiva", kazao je Plenković novinarima nakon što je u Lupoglavama pratio vježbu "Sigurnost 23".

Premijer očekuje da će o tome komunicirati USKOK, policija, pa i nadležni dio Ministarstva financija. "Nemam dojam da je to netko jako visoko rangiran", rekao je.

DETALJI UHIĆENJA UŽIVO Velika akcija USKOK-a: Ovo je uhićeni šef u Poreznoj, sumnjiče ga da je primio mito

U antikorupcijskoj akciji Uskoka i policije u petak ujutro uhićeni su, prema neslužbenim informacijama, voditelj Službe za strategiju, informiranje i elektroničke servise Porezne uprave Slaviša Penava i Dražen Bilić iz područnog ureda Peščenica.

Uskok i policija još se nisu oglasili o akciji u kojoj su istražitelji upali u domove i druge prostorije više osoba na zagrebačkom području.

Prema pisanju medija Penava je primio mito kako bi osigurao da se ne blokira račun jedne tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kormilar 16.06.2023.

    Tko kaže da pravna država Hrvatska ne funkcionira na djelu! Da ga vidim!

  • 16.06.2023.

    Tako je i dvadeset njegovih ministara bilo smijenjeno ali nitko nije odgovarao za ništa. Apsurdistan i to veliki.

  • AnarhosindikaIist 16.06.2023.

    Nije on upućen ni u što.

Komentiraj...
Vidi sve komentare