To je to što me zanima!

Plenković dobio prijeteće pismo preko frizera: 'Ošišao bih ga na nulu, a skratio bih ga i za glavu'

Ministar unutarnjih poslova Božinović odbio je otkriti detalje potrage za autorima prijetećeg pisma upućenog premijeru Plenkoviću. Istaknuo je tek da je hrvatska policija postupa po pravilima službe
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković preko svog frizera dobio je prijeteće pismo, o čemu je izvijestio tjednik Nacional, pozivajući se na dva neovisna izvora. Naime, potpisnik pisma poručuje Plenkoviću da će ga "doći ošišati na nulu iako bi ga najradije skratio za glavu...“. Premijera napada zbog knjige "Krajina 1991-1995" te ga naziva "suhim zlatom Milorada Pupovca" i financijerom projekata SNV-a kojima je svrha širenje platforme "srpskog sveta“.

U TIJEKU KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Policija je uhitila muškarca kod Zadra: Prijetio je smrću ljudima iz Vlade i Andreju Plenkoviću

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović odbio je u utorak, tijekom obilaska PU karlovačke, otkriti detalje potrage za autorima prijetećeg pisma. Istaknuo je tek da je hrvatska policija učinkovita i postupa po pravilima službe.

BIO JE NEURAČUNLJIV Muškarac iz inozemstva zvao policiju u Hrvatskoj i prijetio: Smjestili su ga na psihijatriju

- Policija postupa prema pravilima službe i prema svemu što je u opisu policijskog posla - odgovorio je Božinović upitan o potrazi za autorima prijetećeg pisma upućenog preko frizererskog salona koji posjećuje premijer. 

- Ima nažalost sve više prijetnji ne samo prema političarima - rekao je Božinović pa za to optužio "atmosferu defetizma i pesimizma koja se širi javnim prostorom".

BOŽINOVIĆ O VELIKOJ AKCIJI 'U suradnji s američkim sigurnosnim službama otkrili smo tko je prijetio Plenkoviću'

Takva atmosfera, poručio je, sigurno utječe na labilnije pojedince i onda se oni odlučuju za neke nasilne akte ili prijetnje. "Međutim, mi smo učinkoviti i sigurno ćemo takvi i ostati, rekao je Božinović o hrvatskoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 27.02.2024.

    Šteta, kao i obično, nismo mi te sreće.

  • yocko 27.02.2024.

    Ako policija radi po propisima zašto nisu ništa poduzeli kada sam prijavio da je pucano na mene, i ako tako rade dali i kradu po propisima i švercaju duhan i drogu.

  • samocenzura 27.02.2024.

    o moja ludosti preko amerike pronasli ko preti plenku ,da je smjesno bilo bi tragicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare