To je to što me zanima!

Premijer ide u obilazak zemlje: 'Želi pokazati da još ima nade'

Svjestan je te političke nestabilnosti u zemlji i pokušava dobiti podršku u narodu. Čini mi se da je kod HDZ-a, podrška za njega sve manja i manja, kaže Tihomir Cipek
Vidi originalni članak

Premijer Tihomir Orešković ovaj tjedan kreće na mini turneju u Slavoniju. Posjetit će Vukovar i još nekoliko gradova. Na istoku Hrvatske najvjerojatnije će provesti dva dana.  

POGLEDAJTE VIDEO: Premijer na turneji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, premijer će razgovarat će s poljoprivrednicima. Obići će nekoliko obiteljskih gospodarstava kojima želi pomoći da brže dođu do novca iz EU fondova. Nakon istoka Hrvatske, premijer planira i na jug. Jedna od skorih konferencija u Dubrovniku na kojoj sudjeluje, bit će prilika i za susret s gospodarstvenicima.  

- Sve te priče o menadžerskoj Vladi su besmislene. Svjestan je te političke nestabilnosti u zemlji i pokušava dobiti podršku u narodu. Čini mi se da je kod jednog koalicijskog partnera, HDZ-a, podrška za njega sve manja i manja. Premijer putuje da pokaže da još ima nade. Pa i sam je rekao da Vlada nema rezultate koji su se od nje očekivali - rekao je za Dnevnik Nove TV politolog prof. dr. sc. Tihomir Cipek s Fakulteta političkih znanosti.

Idi na 24sata

Komentari 256

  • 30.03.2016.

    Neka povede i prevoditelja...

  • Lun@ 777 29.03.2016.

    Molim lijepo, samo da ne seli Ured kao Predsjednica-kraljica. Bilo bi to već degutantno za ovaj narod.

  • UNPROFOR 29.03.2016.

    Ajde nek ti je sasrećom , samo se nemoj izgubiti ! Ponesi GPS i rezervne baterije !

Komentiraj...
Vidi sve komentare