To je to što me zanima!

Premijer je smijenio ministricu Holy iz vile Emila Tedeschija

Premijer Zoran Milanović je dva dana bio gost Tedeschija u vili Floriani na Hvaru. Stručnjaci tvrde da je premijer bio u sukobu interesa ako nije platio svoj boravak
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović je u srijedu i četvrtak bio gost Emila Tedeschija, poduzetnika i vlasnika Atlantic Grupe, u njegovoj vili Floriani na Hvaru, piše Večernji list

Milanović je tako neradni dan za Tijelovo odlučio provesti na Tedeschijevu raskošnom imanju, a kako se neslužbeno doznaje, u Zagreb se trebao vratiti u četvrtak navečer. 

Stručnjaci kažu kako je Milanović bio u sukobu interesa ako nije platio svoj boravak u luksuznoj vili. 

Inače Tedeschi i Milanović su dugogodišnji prijatelji, još od školskih dana.

Tijekom boravka u vili, Milanović je donio i odluku o ostavci Mirele Holy. 

 >>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 120

  • mimi2 09.06.2012.

    Baš su se super našli naš Zoki i Emil. Rijetko nađeš dva tako antipatična lika ledenih očiju.

  • ribarr 08.06.2012.

    pa stvarno ne razumim neke komentare tu koji podržavaju to što je bio kod tog Tedeschija koji je vlasnik Atlanitc grupe,pa siguro da će mu se mjeriti skim se druži,ipak je on najmoćniji čovik Hr.Vjerojatno ima još prijatelja iz školski dana koji bi ga rado vidili ko svog gosta KOJI SU OSTALI MALI LJUDI ili je premijeru ispod časti se družiti sa njima,bilo tu ili nebilo sukoba interesa i podilaženja u nekim poslovima Antlantic grupe tu više nemože niko izbrisati sumnje će uvik biti OPRAVDANE,a ko kaže da već ni bilo sukoba interesa da ni premijerko doša po proviziju?

  • Cro Cop 08.06.2012.

    Kako ovdje sad zdusno ovi SDP-ovci brane Z. Milanovica. A kako su samo za svaku sitnicu proslih godina napadali i onog najobicnijeg clana HDZ-a. Mozda Milanovic priprema ulazak Tedeschija u vladu. Kad Cacic ode u zatvor, ostace rupa i mora ga neki strucnjak za gospodarstvo zamijeniti. Inace nemam nista protiv toga da se i politicari mogu druziti i imati prijatelje. Samo neka isti arsini vaze za sve stranke i ja sam zadovoljan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare