To je to što me zanima!

Mirela Holy je potvrdila: Čačić me ščepao za ruku i prijetio mi

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić potvrdio je kako je bio na ručku s Čačićem i Holy. No kaže da Čačić nije Holy ščepao za ruku već je situacija više bila šaljiva
Vidi originalni članak

Iako je premijer Zoran Milanović rekao kako je slučaj Škrlec i Čačić trebalo ranije rješavati i prijaviti te prijetnje, Mirela Holy tvrdi da je to i učinila. Holy kaže da se premijeru obratila nakon Čačićevih napada, ali nije htjela komentirati što joj je on odgovorio.  

- Upozorila sam ga na prijetnje nakon što je procurila priča da će Čačić smijeniti mog pomoćnika, jer je govorio o Plominu na jednoj tribini - rekla je Holy. 

Potvrdila je čak i fizički napad Čačića na nju. 

- Ščepao me za ruku - rekla je Holy. 

Vijest o tome objavio je tjednik Forum. Čačić je Holy navodno napao na ručku, na kojem su navodno bili Bauk i Grčić. 

- Bila su prisutna dva ministra i još jedan član Vlade. Nitko nije stao u moju obranu - rekla je Holy, ali detalje nije htjela iznositi.

Grčić: Ta je situacija više bila šaljiva

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić potvrdio je kako je bio na ručku s Čačićem i Holy. No opovrgnuo je da je prvi potpredsjednik tadašnju ministricu 'ščepao za ruku'.

- Nisam to tako doživio. Ta je situacija više bila šaljiva - rekao je Grčić. Na pitanje novinara, laže li Holy, rekao je kako neće odgovarati na takva pitanja. Nije htio odgovoriti niti na pitanje kao bi reagirao na nasilje.

- Neću odgovarati na hipotetska pitanja - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 347

  • owl 09.07.2012.

    šaljivi čačić, moš mislit

  • DarioČulina 08.07.2012.

    ja toj lažljivoj Holy ne zaboravljam kako je htjela prevariti sirotinju u slučaju sa bocama i plastičnim vrečicama tako da mi ju uopče nije žao.

  • DarioČulina 08.07.2012.

    Ako mi se netko stvarno gadi onda je to ova luzerica i licemjerka Mirela Holy koja ovakve stvari nebi nikada ni spomenula da nije morala otiči sa mjesta ministrice. Trebala je onda u javnost izači a ne sad kad je nitko i ništa, a iskreno se nadam da če ju i iz stranke isključiti pa neka onda kokodače. Ne želim da ispadne da branim Gazimira ali ova Holy mi je još antipatičnija čak i od ubojice sa autoceste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare