To je to što me zanima!

Premijer na frizuri: Neno, hajde mi malo sredi moju talijanku

ŠIŠA SE GDJE I IVICA TODORIĆ: Čitatelj 24sata snimio je predsjednika Vlade na odlasku u frizerski salon. Stigao je u koloni crnih Audija i tjelohranitelja
Vidi originalni članak

U subotu, u rano pakleno vruće poslijepodne, kolona crnih limuzina zaustavila se na uglu Martićeve i Bauerove u središtu Zagreba. Odmah do frizerskog salona ‘Neno’, ispred kojeg je posljednjih mjeseci vrlo često fotografiran vlasnik Agrokora Ivica Todorić.
Prvo je iz Audija izašao tjelohranitelj, te otvorio vrata crnog Audija za premijera Andreja Plenkovića. U crvenoj polo majici i modrim chino-hlačama Plenki je žustro ušetao u obližnji frizerski salon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očito je na redu bilo tjedno održavanje premijerove frizure. A dok se Plenki šišao, pratitelji su zauzeli pozicije na ulici, ispred salona. Crne limuzine u središtu grada izazvale su pozornost građana.

Jedan od njih snimio je ove fotografije i poslao ih redakciji 24sata. U salonu koji očito ima dobre preporuke Plenković se zadržao 45 minuta, a izašao je sa sređenom frizurom i širokim osmjehom. U razgovoru s jednom od zagrebačkih frizerki doznali smo da premijer ima frizuru koja bi se mogla nazvati ‘stiliziranom talijankom’.

- Dosta političara, pogotovo onih iz Bruxellesa s gustom kosom poput našeg premijera, imaju sličnu frizuru. Dobro je što premijer ne boji kosu, jer ga sjedine čine izuzetno šarmatnim. A i žene to vole - zaključila je stilistica.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Lun@ 777 25.07.2017.

    A tko vas šiša dragi narode? Pitajte Plenkovića.

  • dom01 25.07.2017.

    dali u ovoj zemlji ima iti jedan novinar ? vjecito neki anonimni paparazzi snimaju za 24h

  • mr_bizonko 24.07.2017.

    Simpa majica. Ističe mu sisetine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare