To je to što me zanima!

Nema predaje za Oreškovića: 'Ovo je sad bitka za Hrvatsku'

Moja poruka je jasna, ja sam dobio u Saboru povjerenje i ne bojim se opet ga tražiti. Tu sam, rekao je Orešković ispred Vlade. Dodao je kako je uvjeren da će HDZ donijeti pravilnu odluku
Vidi originalni članak

Uživam povjerenje u Saboru, rekao je premijer Tihomir Orešković nakon što je održao uži kabinet Vlade. 

- Ovo je bitka za Hrvatsku. Čuo sam Karamarkovu poruku danas. Moja poruka je jasna, ja sam dobio u Saboru povjerenje i ne bojim se opet ga tražiti. Tu sam. Poštujem HDZ kao stranku, ali Karamarko je ogroman teret za ovu Vladu, čak i za HDZ i uvjeren sam da će HDZ donijeti pravilnu odluku - rekao je Orešković.

__________

U utorak je održan uži kabinet Vlade, odnosno ono što je od tog kabineta ostalo, zbog toga što je od HDZ-ovih ministara na taj sastanak došao samo ministar vanjskih poslova Miro Kovač, javlja Večernji list.

No, čak ni on, prema riječima jednog ministra iz Mosta, zapravo nije sudjelovao na tom sastanku jer je brzo otišao. 

Na sastanku su bili predsjednik Vlade Tihomir Orešković, od dva potpredsjednika bio je samo Božo Petrov i Mostovi ministri.

- Premijer Orešković odradio je sastanak kao da se ništa specijalno ne događa. Prošli smo kroz sve točke dnevnog reda i za sutra će biti sazvana sjednica Vlade, a da li će se ona i uopće održati, odnosno tko će na nju doći, da li će se itko od HDZ-ovih ministara tamo pojaviti, to vam doista ne mogu reći - rekao je Večernjem listu jedan od Mostovih ministara.

Idi na 24sata

Komentari 399

  • Voltaire_ 07.06.2016.

    Gospodine ? Oreskovicu vasa Klero-ustaska vlada sa potpredsjednikom Tomicom Madjarona i Laze Petrova je brod ludjaka bez kormilara!

  • ujo55 07.06.2016.

    izgleda da u ovoj našoj lijepoj domovini vlast moraju imati partizani komunjare ili njihova djeca uspu nabijem ih na svoj k-u-r-a-c a nema mjesta za dijete čiji otac ni djed nema te zločinačke krvi mislim partizanske

  • ina67 07.06.2016.

    Eto nama dvije vlade i sad krećemo u blagostanje. Zajedništvooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare