To je to što me zanima!

Premijer Plenković je nervozniji nego ikad. Za to je više razloga

Informacije da bi HDZ mogao završiti na 55 mandata i teško sastaviti vlast dodatno jako ljute premijera. Jer to znači da će morati skočiti sebi u usta i prihvatiti Domovinski pokret
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković se inače smatra neshvaćenim i nije mu jasno zašto se u javnom prostoru premalo govori o svim njegovim uspjesima, a raspravlja se o korupciji, nepodopštinama HDZ-ovaca, istragama... Ali ovaj tjedan je na vrhuncu nervoze koji odavno nismo vidjeli. Za to je više razloga.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Luna777 25.11.2023.

    Što se to događa? Ne samo da me obrisali, nego ne mogu poslati ni novi komentar. Da li oni blokiraju neke tekstove, kada ih pošalješ čak i tri puta, jer tekst se svaki puta izgubi u zrakopraznom prostoru. Cenzura na najjače?

  • Miovil 25.11.2023.

    Premijer je jedan od najobrazovanijih ljudi u RH.Vjerovatno je i pošteni Dalmatinac.Možda nije potkupljiv.Ali nema veliko iskustvo sa "ruljom".Ta rulja ne priznaje nečije uspjehe.Puni su zavisti.Ne podnose kulturne ljude.Oni bi čovjeka koji govori pet jezika najrađe poslali da mete ulice.Zapravo su to davno uočili mnogi sociolozi.Ali do danas se nije uspjelo pojesti zdravim zubima taj prokleti zub.Sije se nekultura,nepismenost ,netrpeljivost ,nemoral širom Lijepe Naše.

  • mmm11 25.11.2023.

    Od svega spomenutog njega Agrokor najviše plaši. Todorić, Borg, dorh vještačenje, isplata štete i druge lijepe stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare