To je to što me zanima!

Premijer Plenković: Podizanje kreditnog rejtinga posljedica je članstva Hrvatske u eurozoni

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Agencija Moody's podigla je u petak rejting Hrvatske za dvije razine, na 'Baa2', uvrstivši ga u investicijsku kategoriju, uz stabilne izglede
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković poručio je u subotu da je kreditni rejting kojeg su nam podigle sve tri agencije za njegovu dodjelu, posljedica članstva u eurozoni koje pruža sigurnost hrvatskim građanima u krizi te je poruka povjerenja i važan signal ulagačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Podizanje kreditnog rejtinga od agencija Standard & Poor's, Fitch i Moody's posljedica je članstva u eurozoni, koje pruža sigurnost hrvatskim građanima u krizi. Najviši investicijski rejting dosad poruka je povjerenja i važan signal ulagačima! Smjer kojim idemo donosi rezultate za Hrvatsku", napisao je Plenković na svom Twitteru.

KRALJEVIĆ ZA 24SATA 'Ivana je bila žena od 100 milijuna dolara koja je voljela Hrvatsku i 'Plenkovića' s Hvara'

Agencija Moody's podigla je u petak rejting Hrvatske za dvije razine, na 'Baa2', uvrstivši ga u investicijsku kategoriju, uz stabilne izglede, zbog formalnog završetka postupka ulaska u eurozonu. Ranije su to učinile i agencije Standard & Poor's i Fitch.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 16.07.2022.

    Proglasite " kradostaj" , nemojte krasti dok se ne podignemo sa zadnjeg mjesta u Europi . Nakon toga nastavite , narodu to ne smeta , glasovat će  za vas . Hrvatski narod obožava one koji znaju jamit za sebe . 

  • 16.07.2022.

    Onda kupite kanadere, obnovite Baniju, smanjite broj općina……….

Komentiraj...
Vidi sve komentare