To je to što me zanima!

Premijer pobjegao u Hrvatsku, čuvaju njegovu kuću u Bihaću

Premijer Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača je odbio podnijeti ostavku jer tvrdi kako ne zna kome bi predao vlast, a bezvlašće nikako ne želi dopustiti
Vidi originalni članak

Premijer i ministar policije Unsko-sanskog kantona Hamdija Lipovača je u petak navečer zajedno sa suprugom i troje djece napustio BiH. Pretpostavlja se da je otišao u Starigrad kod Zadra, gdje ima kuću, piše portal Bljesak.info.

Podsjetimo, Lipovača je jučer, tijekom prosvjeda u Bihaću, rekao kako neće podnijeti ostavku. Objasnio je kako bi bio neozbiljan prema građanima kada bi to učinio jer ne zna kome bi predao vlast, a bezvlašće ne želi dopustiti.

Pred Vladom Unsko-sanskog kantona je, kaže, dočekao prosvjednike te je s njih 250 obavio razgovore. Rekao je da je osobno prošao pored kordona policije i naroda i doveo ih pred samu zgradu vlade USK-a. Tvrdi da su ga potom napali od ranije poznati kriminalci, koji su nasrnuli na njega, a jedan ga je pokušao udariti šakom. 

Prosvjednici su potom kamenovali zgradu Vlade USK-a i napravili štetu, te uništili hotel 'Emporium' za koji se tvrdi da je u suvlasništvu krajiškog premijera.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • ljubica ljubičica_1 09.02.2014.

    Van iz Hrvatske nismo mi utočište kriminalaca političkih.

  • wwwnadimak 09.02.2014.

    Koja kukavica!!!

  • sonny33 09.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare