To je to što me zanima!

Orešković: Platit ću troškove hrane u Opatiji za svoju obitelj

Obitelj Orešković boravila je od 13. lipnja do 10. srpnja u državnoj vili kod Opatije, ali i za vrijeme Uskrsa. Navodno ukupni troškovi cateringa iz hotela iznose 100.113 kuna
Vidi originalni članak

Nisam još vidio fakture, ali ja ću podmiriti troškove hrane u Opatiji koji se odnose na moju obitelj, kazao je premijer Tihomir Orešković novinarima u Karlovcu prilikom obilaska tvornice HS Produkt, a prenosi N1 televizija. 

Ipak, premijer je kazao kako ne vjeruje da su njegova djeca, supruga i on potrošili toliko.

- Sto posto sam uvjeren da tamo nismo potrošli 100.000 kuna. SVi znate da je kao štićena osoba imam i osiguranje pa vjerujem da se iznos odnosi na sve. Ponavljam, kad vidim fakture ja ću podmiriti onaj dio koji se tiče moje obitelji - rekao je Orešković.

POGLEDAJTE VIDEO: Orešković dao izjavu o troškovima cateringa za svoju obitelj u Opatiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Jutarnji list je objavio kako su troškovi cateringa za premijerovu obitelj tijekom 28 dana boravka u vili Costabella (od 13. lipnja do 10. srpnja) iznosili 85.113 kuna. Uz to, obitelj Orešković je istu vilu koristila i tijekom Uskrsa pa se ukupni trošak cateringa iz hotela za vrijeme boravka u opatijskoj vili penje na 100.113 kuna.

'Neću zatvoriti vrata politici. Možda se danas, sutra uključim'

Orešković se dotakao i svoje odluke da neće aktivno sudjelovati na predstojećim parlamentarnim izborima.

- Prije nego sam bio premijer, sudjelovao sam na jedan drugačiji način, kroz investicijei  gospodarstvo. Mislim da ću, gdje god odem, iskoristiti ovo iskustvo koje sam stekao. Ima tu dosta stvari koje bi se trebale promijeniti i možda na jedan drugačiji način raditi. Neću zatvoriti vrata. Danas, sutra možda se uključim na neki način. Svi vi znate da sam ostavio dobru, svjetsku, plaću jer sam htio pomoći svojoj zemlji i ostat ću tu i dalje - rekao je Orešković i dodao kako još nije pronašao drugi posao.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • bajica1009 19.07.2016.

    Sitan klošar koji je pokazao da je ipak ostalo onog gena kao u predaka 6, lllll pobjegla kao ,,,,,

  • Gena Vava 19.07.2016.

    Da mi je samo znati što su jeli da to toliko košta???

  • user_130878 19.07.2016.

    Daj zabranite ovo govno vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare