To je to što me zanima!

Premijer Tihomir Orešković: Preuzet ću odgovornost za Inu

Moram reći da je prvi potpredsjednik sam tražio taj postupak, a u vezi Ine mislim da ću ja preuzeti odgovornost, osnovati radnu skupinu, definirati strategiju i najbolji interes, poručio je
Vidi originalni članak

Upitan o svojem povjerenju prema Tomislavu Karamarku kada se radi o Ini, premijer Tihomir Orešković je u srijedu rekao kako je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa krenulo i radit će svoj posao. 

- Povjerenstvo je krenulo i oni će raditi svoj posao. Prvi potpredsjednik  je sam tražio da Povjerenstvo krene u postupak. U vezi Ine, ja mislim da ću ja preuzeti odgovornosti, posložiti jednu skupinu i zajedno kao jedan tim ćemo definirati našu strategiju koja će biti najbolja za interes Republike Hrvatske. Već sam dao izjavu u vezi prvog potpredsjednika i rekao sam tada da nije ništa učinio i nikakvo zlo prema Republici Hrvatskoj - poručio je Orešković i dodao kako dalje neće komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • hrza 19.05.2016.

    Jel to znači da ćeš preuzet i Anu ?

  • mestar 19.05.2016.

    Izgleda da su boljsevici ljuti ne samo sto su izgubili izbore nego sto nisu dovrsili svoj plan, tj unistavanjem Hrvatske, peodat sve Ruusima Inu, hotele,atraktivne nekretnine, rijecku luku kinezima ostalo sve istocnjacima.Zasyo bi netko prodao Kupare rusima a nasi klubovi idu na pripreme u tursku, sloveniju,austriju.a u Kupare su nekad dolazile na pripreme mnoge poznate ekipe.

  • centurion 19.05.2016.

    Ebote,kak vojska izdajnika tipka minuse!!! Samo tipkajte,bijednici smrdljivi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare