To je to što me zanima!

Premijerka Kosor kušala vina i pohvalila vinare i vinogradare

Jadranka Kosor pohvalila se da je i sama servirala domaća vina raznim državnicima i političarima te im pokazivala na karti s kojeg područja Hrvatske dolazi to vino...
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor došla je u Zadar na 21. savjetovanje vinara i vinogradara 'Sabatina' te se pohvalila kako je i sama na mnogim radnim ručkovima i večerama državnicima i političarima servirala hrvatska vina. 

- Čak sam im morala objašnjavati na karti s kojeg je područja Hrvatske vino te druge pojedinosti o vinima koja su kušali. Bila su tu i vina iz područja otkuda dolazi ministar Čobanković, s otoka ministra Bačića ili odavde sa zadarskoga područja gdje je ministar Kalmeta - rekla je premijerka i našalila se kako ne zna je li bilo vina odakle dolazi ministar Mesić - našalila se premijerka. Još je dodala kako naši vinogradari i vinari imaju veliku priliku u EU jer je to tržište od 500 milijuna ljudi. 

Premijerka Kosor je nakon otvorenja Sabatine obišla sajam i kušala vino. Ministar Petar Čobanković kasnije nam je pojasnio da to je to zapravo zaslađeno i aromatizirano vino. Probala je i suhe smokve iz Posedarja, te nakon toga napustila Zadar. Novinare koji su je čekali za izjavu ostavila je kratkih rukava. Za Kosor oni kao da nisu ni postojali. Na pokušaj da je se ipak nešto pita odgovorila je s 'laku noć'. Pozdravila se i s ministrom Čobankovićem, koji se ostao družiti s vinarima i vinogradarima. Tada su ga novinari ponudili cigaretama, no zahvalio se jer je prestao pušiti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Sinn 04.11.2011.

    to joj i jest mentalni domet - konobarica

  • car13 04.11.2011.

    a gdje je šeks ili njega nepuste blizu bačve

Komentiraj...
Vidi sve komentare