To je to što me zanima!

Premijerka Kosor: Nikome ne želim ukrasti Božić...

Kosor je poručila da želi da svi u narednoj godini sačuvaju radna mjesta pa tako i ona. Prognozira da će sljedeća godina vjerojatno biti još teža
Vidi originalni članak

Nikome ne želim ukrasti Božić, izjavila je premijerka Jadranka Kosor na prijemu za predstavnike medija povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana.
- Iduća godina će vjerojatno biti teža od ove, ali vjeruje da će Vlada napraviti neke korake naprijed - ističe Kosor. Izvijestila je da je gotova analiza državne uprave, ali nije otkrila koliko je viška zaposlenih kao ni hoće li se smanjivati njihov broj. Potvrdila je da se osniva Fond za potporu gospodarstvu, ali i da radi se na pitanjima vezano uz stanogradnju. O detaljima nije govorila. I dok mediji naveliko pišu o mogućem povratku bivšeg premijera Ive Sanadera na političku scenu koji bi, nagađa se, otežao položaj premijerke, Kosor je imala želju za novinare, ali i sebe.
- Želim da svi sačuvate radna mjesta. Da svi sačuvamo svoja radna mjesta, tu uključujem i sebe - rekla je kroz smijeh.

NIŠTA OD SPLITSKOG RODLIŠTA JOŠ MJESEC DANA?
Iako je premijerka Jadranka Kosor rezanjem vrpce svečano otvorila novo splitsko rodilište 14. prosinca, prva beba u velebnom zdanju na Firulama neće se roditi barem još mjesec dana. Prostori u zgradi trebaju se temeljito očistiti i sterilizirati, a navodno nedostaje još dosta namještaja. Zbog velikog vremenskog razmaka u svečanom i 'pravom' otvorenju rodilišta šuškalo se kako je, u slučaju ovog prvog, riječ o političkom potezu.
- Ne želim da se spominju izbori u sklopu otvorenja rodilišta jer to nema veze jedno s drugim - rekao je Duje Marasović, ravnatelj KBC-a Split. U tvrtki Tlos, koja kasni s dostavom namještaja, direktor nije bio dostupan već drugi dan. Slično se dogodilo s otvorenjem Sveučilišne knjižnice u Splitu, koja je počela s radom devet mjeseci nakon 'svečenog' otvaranja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tmaznik2 19.12.2009.

    ma lako zato što će te učiniti par koraka naprijed.Zabrinjava me koliko će ih biti nazad.

  • cigo 19.12.2009.

    ...nastavak na citat gospodje Kosor, rodj. Vlaisavljevic;...\"ali cu vam zato ukrasti poklone\"!!!...

  • blackwolf 19.12.2009.

    Pernica potpisujem na ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare