To je to što me zanima!

Premijerka Kosor: Što ste spremni dati za Hrvatsku?

Premijerka je u srijedu u Dubrovniku otvorila novi terminal u Zračnoj luci i rekla da bi radovi na Pelješkom mostu mogli biti gotovi do 2015. god.
Vidi originalni članak

Svatko od nas mora reći što je spreman dati za Hrvatsku, rekla je u srijedu u Dubrovniku premijerka Jadranka Kosor. Rekla je i da će Vlada poduprijeti županije, ali i da očekuje da županije daju svoj doprinos gospodarskom razvoju Hrvatske i izlasku iz krize. Kosor je Dubrovnik posjetila povodom dana županije i blagdana sv. Leopolda Mandića. Nakon sastanka sa županima jadranskih županija Kosor je u Zračnoj luci Dubrovniku otvorila novi putnički terminal za prihvat dva milijuna putnika u koji je uloženo oko 160 milijuna kuna. Kosor je naglasila da se nastavlja s izgradnjom Pelješkog mosta. Kaže i da bi on mogao biti gotov do 2015. Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika, je pak tražio da se promijeni i u plan izgradnje uvrsti brza cesta Dubrovnik - zračna luka Čilipi, te da se radovi na autocesti do Dubrovnika završe 2011., umjesto najavljene 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sprinterica 12.05.2010.

    ja nemam više što dati, uzeli ste mi posao, povrat poreza, mužu smanjili plaću, zbog vas su mi živci na hozn tregerima, a ja se pitam gospodo jeste li vi spremni IŠTA DATI ZA HRVATSKU, recimo odrećiu se svih plaćenih povlastica, imati plaću cca 6000 a ne tri puta veću pa kad to napravite onda možete imati obraza i tražiti nešto od hrvatskog naroda a do tada pokrijte se s ušima i sramite se

  • hrvatović 12.05.2010.

    ja sam spreman dati i zadnju kap krvi, ako treba! ali tek kada na vlast dođu sposobni i pošteni ljudi, spremni globalno promijeniti stvari! za sada vam mogu dati samo uzdignut srednji prst, kao podršku u svim ovim \'dubokoumnim mjerama\'!

  • amy106 12.05.2010.

    A što ste VI spremni dati? \"ne dao Bog nikom da kruh zaradi politikom,grijeh je to..\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare