To je to što me zanima!

Premijerka: Ne bojimo se izbora, ali prvo proračun

Jadranka Kosor u Karlovcu je sindikatima poručila da rujanskim prosvjedima neće ništa postići, te ih je pozvala da probleme riješe zajedno za stolom
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor na prvi dan školske godine posjetila je prvašiće u OŠ Turanj u Karlovcu, jer se u toj školi konstantno bilježi porast učenika. Osim premijerke došli su ministar obrane Branko Vukelić i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.
Premijerka je obećala pomoć u nadogradnji ove škole koju pohađa 500 učenika. Također je podržala i izgradnju 'Vukelićevog mosta' i izgradnju brze ceste za koju je rekla da je njena izgradnja opravdana.
Nakon posjeta školi premijerka i ministri obišli su karlovčku tvornicu oružja HS Produkt. U tvornici su ih dočekali vlasnici Ivan Žapčić i Marko Vuković s kojima su održali kratak sastanak, a nakon toga su obišli tvornicu gdje im je predstavljena proizvodnja pištolja i pušaka. Premijerka ih je pohvalila jer su u kriznim vremenima uspjeli povećati proizvodnju, a nisu smanjili broj zaposlenih. Ondje je komentirala i najavljene prosvjede.
- Takvim prosvjedima se ne može ništa postići, takve stvari se rješavaju za stolom. Ne bi bilo dobro izazvati izbore jer tada Vlada ne bi mogla niti papir pomaknuti sa stola, ne bi mogla donijeti proračun za 2010. godinu, a onda bi to bila teška kriza za Hrvatsku. Predlažem da sjednemo za stol - rekla je premijerka Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PeGO 07.09.2009.

    u kriznim vremenima tvrtka HS posluje u dobitku...znači oružje se kupuje u današnje vrijeme...pitam se čemu to :)

  • tužni šokac 07.09.2009.

    strah me gledati tu nakazu od žene ma...š

  • ipvrebac4 07.09.2009.

    Nebi glasovo za HDZ i da mi za kruh treba, onda znate kakva je situacija došla, a ni za Jadranku Kosor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare