To je to što me zanima!

Premijerka nije ni čula za gradnju 'Vukelićeva' mosta

Premijerka Kosor tražit će da je se izvijesti o izgradnji mosta na Korani za koji se pretpostavlja da služi samo interesima obitelji ministra Vukelića
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor zatražit će da je se izvijesti o izgradnji mosta na Korani koji bi trebao biti dovršen do jeseni.
- Predsjednica Vlade nikad nije čula za nešto takvo i tražit će da je se izvijesti, a kada vidi točno o čemu je riječ, očitovat će se - rekla je zamjenica glasnogovornika Vlade Martina Banić. Novine su u srijedu izvijestile o mostu koji bi trebao biti nastavak brze ceste Karlovac, od naselja Mostanje do Vukmanićkog Cerovca. Kako do mosta nema prilaznih cesta ni njihovih gradilišta, pojavile su se špekulacije da se na njegovoj izgradnji ustrajalo jer planirana cesta vodi u blizinu obiteljske kuće ministra Vukelića i restoranu u vlasništvu njegova brata.

MORH: MOST NEMA VEZE S VUKELIĆEM
Most na Korani koji je trebao biti dio nastavka brze ceste kroz Karlovac, od naselja Mostanje do Cerovca Vukmanićkog nema nikakve veze s osobnim interesima ministra obrane Branka Vukelića, već s interesima grada Karlovca i Hrvatskih cesta. Sve drugo Ministarstvo obrane smatra zlonamjernom konstrukcijom koja jednostavno ne odgovara činjenicama te ne doprinosi objektivnom informiranju, stoji u kratkom priopćenju MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ziher 12.08.2009.

    Koza nema pojma o ničem!

  • sprinterica 12.08.2009.

    naravno da nije kad se ona bavi razmišljanjima kako oderati hrvatski narod

  • banako 12.08.2009.

    Neeeee,Vukelić nema veze sa mostom,on ima veze po vladi...a taj most,ma to su mu tamo počeli gradit tak bezveze...hahahahaha...nije on takav,ma zlatan čovjek...jebo ga onaj tko ga nije šutnuo nogom u guzicu kad je trebalo...čim ima veze sa hdz-om,to je lopina...to bi mogla bit nova narodna poslovica,ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare