To je to što me zanima!

Premijerka s Rohatinskim razgovarala o financijama

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor susrela se u četvrtak s guvernerom Hrvatske narodne banke Željkom Rohatinskim
Vidi originalni članak

Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor susrela se u četvrtak s guvernerom Hrvatske narodne banke Željkom Rohatinskim. Zahvalila mu je na njegovu doprinosu stabilnosti hrvatskog monetarnog sustava. S ministrom financija Ivanom Šukerom razgovarali su o aktualnoj gospodarskoj i financijskoj situaciji u zemlji te o projekcijama rebalansa proračuna do kraja godine. Rohatinski  je podupro provedbe antirecesijskih mjera i ostvarivanje makroekonomske stabilnosti zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 25sat 09.07.2009.

    nek se gđa pozabavi, ako ima muda sa lažnim braniteljima i invalidima, pa pravima neće morati ništa kresati, ali ne može, jer bi onda morali i u vrhu, a ti su najopakiji tkzv.branitelji (brane svoje u Klagenfurtu teško stečene mirovine)

  • mayhem26 09.07.2009.

    Kako uopce moze netko koji ima IQ 170 razgovarati sa nekim ciji IQ iznosi nevjerovatnih 70?MIslim da je ova suzana samo blejala u njega ko tele u šarena vrata......Rohi jel to nesto za jest?

  • crespo1607 09.07.2009.

    lijepo je krenula?citam sad da ce se ponovo placati knjige?prvo po dijeci ,a svojim ministrima ,savjetnicima nece smanjiti place?placati nece knjige samo djeca poginuli branitelja,to je ok i invalidi........znaci tko ima debele mirovine 6,7,8 000 kn neplaca,a mi sa malim mirovinama neka placamo......mislim da mi koji smo posteno bili u ratu i nismo trazili PTSP u biti ludi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare