To je to što me zanima!

'Premijerka sama bira svoj tim, starim ministrima želim uspjeh'

Josipović kaže kako je njemu najvažnija promjena ministra obrane. S kandidatom Davorom Božinovićem je dugo razgovarao i dao je o njemu pozitivno mišljenje
Vidi originalni članak

Sastav Vlade je odgovornost premijerke i ona sama bira svoj tim za koji misli da je najbolji, rekao je u utorak predsjednik Ivo Josipović i dodao kako novim i starim ministrima želi puno uspjeha. Naglasio je kako je njemu najvažnija promjena ministra obrane. Budući da predsjednik daje mišljenje o imenovanju predsjednika obrane, u dogovoru s Kosor u ponedjeljak je pozvao na razgovor kandidata Davora Božinovića. Kaže kako je s njim dugo razgovarao i kako ga je Božinović uvjerio da je predan ostvarenju reformi u Oružanim snagama. Kaže i kako je dao pozitivno mišljenje za izbor Božinovića za ministra obrane. Na pitanje da li su promjene u Vladi došle prekasno Josipović je izjavio kako je on partner Vlade, a ne njezin kritičar. Također nije htio ulaziti u to da li je dobro ili nije da se ministar financija mijenja nakon što su već donijeli državni proračun. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jack sparow1 28.12.2010.

    jebeš predsjednika koji između purice i odojka bira puricu!!!!

  • depeche mode 28.12.2010.

    Ma,naš predsjednik se slaže sa svime i ja sa njime.Pozdravlja on promjene sve,pa i ja njega,KAJ NE.Ali i prići ovoj doći će kraj,a ja ću ti IVO reći goodbay.Ne možeš se Ivo slagati sa svime,i lamatati s njime u naše ime.

  • legenda_3 28.12.2010.

    Jebes ti drzavu, gdje presjednik nista ne vlada

Komentiraj...
Vidi sve komentare