To je to što me zanima!

Premijerka: Za svaki euro iz Europske unije dobit ćemo tri

Premijerka Jadranka Kosor je na Danu europskih fondova u Zagrebu sigurno ustvrdila da će rezultati referenduma za pristupanje EU-u biti iznad očekivanja
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor posljednjih dana neprestano ponavlja iste rečenice. Tako je i na Danu europskih fondova u Zagrebu sigurno ustvrdila da će rezultati referenduma za pristupanje EU-u biti iznad očekivanja.

Ponovila je i da ćemo na svaki euro uložen iz proračuna od EU-a dobiti tri, te da ćemo u prve dvije godine članstva iz EU fondova dobiti tri milijarde eura.

- Da bi se pripremili za članstvo, moramo još učiti planirati, ne samo za ovu godinu nego i za idućih 10 ili 50 godina. No, valjda je to stvar našeg mentaliteta - rekla je Kosor.

Ponovno je pozvala na zajedništvo u ovom poslu, bez obzira na stranačke razlike. Za razdoblje od 2007. do 2011. Hrvatskoj je kroz IPA program dodijeljeno 749,8 milijuna eura od toga je 500 milijuna eura u procesu ugovaranja ili korištenja.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • zagi87 25.07.2011.

    Ako hoćete uzeti novac iz eu to dajte u ruke hdzu oni znaju uzeti to dokazuju ovih dana

  • pechvogel 05.07.2011.

    Da, da - za svaku praznu glavu dobit ćemo tri!!?? Bit će sve bolje - baš sve!

  • Ivo Lola Ribar 05.07.2011.

    a zna li siva kokos koliko je uopce njena vlas sposobna? pa nismo uzeli niti petinu onoga sto smo do sad mogli.... sta ces ti uzeti? ti znas samo od vlastitog naroda uzet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare