To je to što me zanima!

'Premijerki Jadranki Kosor smeta moja guza u spotu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Manekenku Jelenu Glišić izbacit će iz turističke reklame jer je njezina guza uznemirila premijerku Jadranka Kosor. Jelena kaže da ne vidi problem
Vidi originalni članak

Jelena Glišić (23), bivša Miss Universe, vlasnica je stražnjice koja je uznemirila premijerku Jadranku Kosor. Studentica na Pravnom fakultetu i manekenka smatra da njezina stražnjica u HTZ-ovu spotu “Recept za dobar odmor” ne bi trebala biti problem. Kaže da na sebi ima bikini, kao što na plaži nose sve žene, te da bi shvatila ako bi bila riječ o tangama. Jelena stražnjicu održava povremenim treninzima u teretani. Siniša Waldinger, kreativni direktor agencije BBDO Zagreb, koja je radila spot, kaže da će se ovog tjedna naći s klijentom kako bi odlučili hoće li izbaciti sporni kadar iz spota ili ne.
- Riječ je o bezazlenu kadru, ali imamo pregršt kadrova kojima ga možemo zamijeniti- rekao je Waldinger. Ministar turizma Damir Bajs također ne zna hoće li dio spota koji premijerka smatra seksističkim biti izbačen.
- Premijerka je rekla da je njoj to seksistički, ali turizam sačinjava mnogo toga. O tome će ipak odlučiti stručnjaci, taj je kadar možda bio i korak više - objasnio je ministar.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • dccro 11.04.2010.

    pa zbog guza mi svi i idemo na more :D

  • 11.04.2010.

    treba u spot staviti šukera kak trlja ruke, ili al bandiča kak trču jarunom...

  • renovatio 11.04.2010.

    jaco moja kako god da se okreneš guzica ti je ozada

Komentiraj...
Vidi sve komentare