To je to što me zanima!

Premijerova žena nema posao, ali ima imovinu od 22 mil. kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Politički komentator Boris Rašeta i novinarka sveznalica Ivana Samaržija prebrojali su sve Marasove pravopisne greške. Bili smo i u Gunji koja doživljava baby boom...
Vidi originalni članak

U videovijestima otkrivamo svu imovinu premijera Oreškovića. Sve što ima pripada njegovoj ženi, a prijatelji kažu da ima veliko povjerenje u nju. Politički komentator Boris Rašeta i novinarka sveznalica Ivana Samaržija prebrojali su sve Marasove pravopisne greške. Bili smo i u Gunji koja doživljava baby boom. 

Zakačite se i vi za naše supervijesti.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • zuluf_52 25.02.2016.

    Čovjek se obogatio vani a ne kao ovi vrle Hrvatine i domoljubi, ratni profiteri te sudionici u pretvorbi.

  • 24.02.2016.

    Vi novinari naklapate i bavite se mlaćenjem prazne slame.Zasigurno milione nije ukrala. Dakle prvatna stvar, pustite ljude na miru i bavite se drugim stvarima.

  • Milky way 23.02.2016.

    HDZ = primitivnija verzija SDP-a. Ako treba traziti kriminalno stecenu imovinu onda su to iskljucivo clanovi tih stranaka I njihovih bliskih srodnika. Ima tu lopova napretek. Od novog ministra nista manje od imovine nisam niti ocekivala , dapace ocekivala sam I vise. Posao kojim se bavi , naslijedje , zemlja u kojoj je zivio I stvarao svoj imetak.... Cemu jal I zloba ? Zasto bi nekome trebala njegova imovina zapinjati za oko ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare