To je to što me zanima!

Premijerova žena priznala aferu i da se pokušala ubiti

Supruga sjevernoirskog premijera, Iris Robinson, zastupnica u parlamentu, povlači se iz politike zbog depresije koja ju je i dovela do kratke afere
Vidi originalni članak

Supruga sjevernoirskog premijera Petera Robinsona, Iris (60), priznala je kako je imala aferu te ju je grižnja savjesti navela da se pokuša ubiti. Nagovarala je, također, prijatelje da ulažu u ljubavnika-poduzetnika. Majka troje djece, udana 40 godina, krivi za sve depresiju koju je uzrokovao 'stres i otuđenost' zbog javnog života. Zastupnica u parlamentu, povlači se iz politike zbog borbe s depresijom.
- Svi plaćaju cijenu za moje postupke. Jako mi je žao - napisala je u izjavi koju je suprug pročitao na press konferenciji u njihovom domu u Dundonaldu. Muškarca s kojim je bila u kratkoj vezi prije 18 mjeseci nije imenovala. Iris se željela razvesti znajući da je iznevjerila supruga, ali on je bio taj koji je inzistirao da spasi brak.
- Volim suprugu i uvijek sam joj bio vjeran. U duhu ljudskosti i pokajanja, Iris ima moj oproštaj. Ali, još bitnije, znam da joj je Bog oprostio - rekao je.
Priznanje je ostavilo i javnost i političare bez teksta.
- Počelo je sasvim nevino. Na žalost, kasnije smo imali vezu. Nije bilo emocija, ali moji postupci uništili su mi život i živote ljudi oko mene - rekla je u izjavi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • šamar 07.01.2010.

    to je zove ljubav

  • mama kukunka 07.01.2010.

    tko prizna pola mu se prašta

  • HBCRO 07.01.2010.

    Kod nas političari koji su upleteni u neku aferu obično postanu ministri a davanje ostavki zbog neke moralne odgovornosti još nije zabilježeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare