To je to što me zanima!

Preminula nakon što su joj izvadili tri pokvarena zuba

Britanka (38) je imala bolesnu jetru te joj se krv nije zgrušavala. Umrla je zbog prevelikog gubitka krvi. Bilo ju je strah, pa nije željela otići u bolnicu
Vidi originalni članak

Majka Pauline Coles (38) umrla je samo nekoliko sati nakon što joj je zubarica izvadila tri zuba u klinici u Somersetu. Obdukcijom su utvrdili da je Pauline umrla zbog prevelikoga gubitka krvi, koju je cijeli dan pljuvala iz usta. Budući da je imala bolesnu jetru, Britanki se krv nije zgrušavala. Prema riječima njezine obitelji, Pauline je imala problema s alkoholom, a toga dana nije otišla u bolnicu zbog straha. Beživotno tijelo pronašao je u krevetu njezin dečko Philip Gibbons. On je odmah nazvao Paulininu kćer Karen (16), majku Stellu i policiju. Zubarica Lisle Lewis objasnila je da je ženi izvadila tri zuba jer su bila trula, ali da nije znala za njezine probleme s jetrom.
- Nakon što sam joj izvadila zube, krvarenje je bilo u granicama normale. Stavili smo joj gazu i poslali je kući - rekla je dr. Lewis. Kći Karen vidjela je majku nakon što se vratila od zubara.
- Usta su joj bila puna krvi, gušila se u njoj, ali bila je tvrdoglava i nije htjela ići liječniku - rekla je shrvana Karen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare