To je to što me zanima!

Preminuo dječak kojeg je u Puli udario motorist (17)

Majka je sina dopratila do zebre i poljubila ga za rastanak. Na njega je zatim na pješačkom naletio motorist koji nije imao dozvolu za upravljanje...
Vidi originalni članak

Tin Jusufović (7) koji je 27. listopada u Radićevoj ulici u Puli teško stradao na pješačkome prijelazu dok je išao u školu podlegao je ozljedama zadobivenima u nesreći. Vijest o tome stigla je u subotu ujutro iz dječje bolnice Kantrida. Dječaka je motociklom pregazio 17 godipnjak iz Pule koji nema vozačku dozvoluZa život dječaka koji je bio u vrlo teškom stanju liječnici su se borili 25 dana. Njega je majka kobnog dana oko 7.40 sati dopratila do zebre uvjerena da će sigurno prijeći kolnik. No u tom trenutku na njega je naletio motor Gileri Nexus. Odbačeni dječak jako je udario glavom o kolnik, a njegove stvari su se razletjele po cesti. Motorist je u šoku pobjegao s mjesta nesreće, ali se ubrzo vratio u pratnji majke. 17-godišnji mladić je sin poznatog pulskog liječnika.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • donne 22.11.2008.

    Neću iznositi nikakve osude ni prijedloge. Ali ja kao obični građanin, ujedno i otac, ovim putem APELIRAM za dobrobit nas sviju: Dragi roditelji, razmislite o ovom nesretnom događaju, pretpostavite da su i vaša dijeca na cesti i da i vas, nedaj Bože, može slično zlo zadesiti. Zato pogledajte bolje šta sve dopuštate svojoj djeci i kakve to posljedice za sviju može donijeti. Unaprijed pretpostavite kakav može biti konačni rezultat vašeg (napromišljenog) dopusta djetetu. Na vama je većina odgovornosti. Sućut Obitelji maloga anđela.

  • gucica 22.11.2008.

    Ljudi moji dragi idite se vi ljepo baviti svojim šugavim životima a ne komentirati neke stvari o kojima nemate pojma!Dečko treba odgovarati-sve to stoji,ali nije niti njemu lako jer če ga ta nesreča proganjati do kraja života,a ja mislim iskreno da je to največa moguča kazna!

  • cigo 22.11.2008.

    ...sad nek mu tatica-doktor dozivotno izdrzava obitelj unesrecenog djeteta,...a ovom 17-godisnjem Q-rcevitom papku ne dat dozivotno vise nikakve dozvole, vec prekid skolovanja i nek vuce smrk i pere ceste po noci gdje ce ga neki pijani kreten jednog dana \'pokupiti\'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare