To je to što me zanima!

Preminuo HDZ-ovac kojeg je kolega pogodio bocom u glavu

Dražeta Dražetić (69) se više od 10 dana borio za život u karlovačkoj bolnici nakon što je teško stradao u tučnjavi. Na stranačkoj proslavi napali su ga otac i sin Gavrić
Vidi originalni članak

Pretučeni karlovački HDZ-ovac kojeg je u glavu bocom pogodio kolega (32) iz stranke preminuo je u petak u bolnici. Dražeta Dražetić (69) nastradao je 4. ožujka u tučnjavi. 

Naime, Dražetić je na stranačkim izborima u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac izabran za člana Vijeća Temeljnog ogranka HDZ-a. Nakon izbora ostao je u prostorijama proslaviti pobjedu. Navodno se dosta popilo, a situacija je eskalirala kada su otac i sin - Jozo i Josip Gavrić napali Dražetića. 

Mlađi Gavrić je uzeo punu pivsku bocu i razbio je na Dražetićevoj glavi. Ovaj je pao u nesvijest i više se nije dizao. Više od 10 dana u bolnici su se borili za njegov život.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • huki 17.03.2012.

    I koliko če dobit zatvora?.......uvjetno koju godinu ili mjesec....lijepa naša !

  • seronja 17.03.2012.

    I, šta sad? Jel ovaj ide na suđenje za ubojstvo ili? Šta je on mislio, ako udari starca od 70 godina sa punom pivom, šta će mu bit? Malo je previše filmova gledao.

  • ribarr 17.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare