To je to što me zanima!

Preminuo je bivši nogometaš: Na njega je naletio pijani vozač

Damir Smajla (62) iz Muntića, bivši nogometaš pulske Istre, poginuo je u prometnoj nesreći u petak kasno navečer dok je pješke hodao cestom Aerodrom - Muntić
Vidi originalni članak

Damir Smajla (62) iz Muntića, bivši nogometaš pulske Istre i nekih nižerazrednih klubova, poginuo je u prometnoj nesreći u petak kasno navečer dok je pješke hodao cestom Aerodrom - Muntić. Preminuo je na mjestu nakon što je na njega naletio osobni automobil kojim je upravljao njegov sumještanin koji je bio pod utjecajem alkohola, piše Novi list.

Damir Smajla 17. je žrtva u prometu na području Istre ove godine.  

Do nesreće je došlo na županijskoj cesti 112, kada je BMW pulske registracije, koji je pod utjecajem 1,34 promila alkohola u krvi upravljao 35-godišnji P.P. iz Muntića, naletio na pješaka Damira Smajlu. On se, neslužbeno se doznaje, kretao sredinom kolnika iz smjera Valturskog polja prema Muntiću, kada je na njega, 500 metara od Valturskog polja, naletio BMW. Policija je utvrdila da je vozač BMW-a započeo zaobilaziti pješaka, ali mu to nije uspjelo te ga je udario prednjim desnim dijelom vozila. Tijelo poginulog pješaka prevezeno je na odjel patologije pulske bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • biberrr 27.09.2016.

    Smajla,istarska legenda,počivao u miru. I on je volio popiti,ali to ne opravdava pijanca koji ga je zgazio kao psa. I otkud vam to da je hodao po sredini ceste? To je izjavio pijani šofer?

  • TIA76. 26.09.2016.

    Javnim putem molim pojedince da ne komentiraju nešto o čemu pojma nemaju! Naravno svakom normalnom je zao gos. Damira i meni je ali da li se netko zapitao kako je sada tom čovjeku koji je vozio BMW!?(jer pojedinci nemaju za BMW pa komentiraju čovjeka koji je za njega krvavo i pošteno radio)...Nema veće kazne od one koju on nosi na duši da ga poznajete imalo znali biste da doslovno mrava ne bi zgazio,a alkohol !?!?!? Dajte molim vas,preminuli je vrlo vjerojatno imao duplo više od vozača,nažalost bilo je pitanje vremena kada će se preminulom tako nešto desiti jer je takav život živio,a gospodin vozač sasvim sigurno to nije htio niti je ovo zaslužio!

  • blackeagle 26.09.2016.

    woooow niste naglasili da nije auto nego BMW jel to moguće??? I nigdje ne piše kolko je poginuli imal alkohola ni zaš je hodal po mraku po sred ceste i bez prsluka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare