To je to što me zanima!

Preminuo pješak kojega je vozačica udarila na stanici

Radivoje L. (73) iz Bijelog Brda preminuo je od ozljeda zadobivenih u subotu prometnoj nesreći u Osijeku. Njega je pogazila vozačica na stanici
Vidi originalni članak

Radivoje L. (73) iz Bijelog Brda preminuo je od ozljeda zadobivenih u subotu u prometnoj nesreći u Sljemenskoj ulici u Osijeku. Radivoje je bio među troje pješaka koje je na autobusnoj stanici 'pokosila' vozačica Silvija Z. (23) iz Osijeka. Ona je u vožnji pokušala zatvoriti suvozačeva vrata te je izgubila nadzor i sletjela s ceste. Potom se vozilom popela na autobusnu stanicu i zabila se u zid obližnje kuće. Ostalo dvoje pješaka ima lakše ozlijede i pustili su ih iz bolnice kući.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mirta1981 09.11.2009.

    Meni jedino nije jasna jedna stvar.... U prvom članku koji je objavljen nakon nesreće, objavljeno je da je vozačica skrećući desno iz naselja u Sljemensku ulicu, primjetila da su joj se otvorila suvozačeva vrata i da ih je pokušala zatvoriti, te da je iz tog razloga izgubila kontrolu nad vozilom... Kako se suvozačeva vrata mogu otvoriti prilikom skretanja u desno, kad se to kosi zakonima fizike?

  • miguli 09.11.2009.

    Kaj to je žena za volanom sankcije trebaju biti kak za muškarca.

  • =DJ= 09.11.2009.

    Bijelo polje??!?!? Buahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaqhahahahaha XD e moji novinari...

Komentiraj...
Vidi sve komentare