To je to što me zanima!

Preminuo Zlatko Markovinović, ravnatelj Gimnazije Matija Mesić u Slavonskom Brodu

Zlatko Markovinović umro je u slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević. Ostati će zapamćen po tome što je uvijek bio nasmijan i spreman na pomoć i suradnju
Vidi originalni članak

U subotu navečer preminuo je Zlatko Markovinović (54), ravnatelj Gimnazije Matija Mesić u Slavonskom Brodu. Profesora informatike, ravnatelja voljele su radne kolege i učenici tako da je osim obitelji vijest o smrti jako rastužila i njegove radne kolege te brojne generacije učenika.

– Nažalost moj se prijatelj prije dvije godine pred Božić izvukao nakon što mu je prsnula aorta, prošle godine pred Božić doživio je srčani udar i to je pobijedio, ali ovoga puta nakon moždanog udara koji ga je pogodio prije nekoliko dana nažalost je izgubio bitku. Bio je jako dobar čovjek, dobar prijatelj, znam ga i kao sportaša i koliko znam nije pušio, jako mi je žao – rekao je Petar Bašić, diplomirani povjesničar. 

Zlatko Markovinović umro je u slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević, ostati će zapamćen po tome što je uvijek bio nasmijan i spreman na pomoć i suradnju

Svi oni koji su ga poznavali pamtit će ga kao čovjeka uvijek nasmijanog, raspoloženog, vedrog, otvorenog, spremnog na suradnju. Ravnatelj Gimnazije je od kraja 2017. godine i otad je gimnazijska vrata otvorio svima koji su bili zainteresirani za njezin rad. Posebno je susretljiv bio prema medijima, nastojeći promovirati rad svoje škole u svakom mogućem obliku. 

Osim moždanog udara koji je pogodio ravnatelja Gimnazije neslužbeno doznajemo da je bio pozitivan i na korona virus, ali ta informacija nije potvrđena.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lukicluka11 30.11.2020.

    Uvijek dobri i pošteni prerano odlaze, počivao u miru "

Komentiraj...
Vidi sve komentare