To je to što me zanima!

Prepisao imovinu na ženu da ne plati 1,3 mil. kuna

Krajem lipnja 2008. godine muškarac je kao vlasnik obrta 'Perica' svu imovinu prepisao na svoju ženu jer je znao da ima dug prema državi
Vidi originalni članak

Na zahtjev Općinskog državnog odvjetništva iz Buja policija je utvrdila da je muškarac (41) oštetio državu za 1,38 milijuna kuna. Krajem lipnja 2008. godine je kao vlasnik obrta 'Perica' svu imovinu prepisao na svoju suprugu jer je znao da ima neisplaćeni dug državi od 1,38 milijuna kuna. Službeno je izdao račun trgovačkom društvu Molior iz Novigrada u iznosu od 2,24 milijuna kuna. Vlasnik Moliora je njegova supruga, a tako je onemogućio da mu država naplati dug.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gefufna 04.06.2010.

    vidiš, vidiš, iz ovog bi se dalo i nešto naučiti.

  • plavi cvijet 04.06.2010.

    Kako onemogućio da država naplati dug? Meni stvarno nije jasna ova država. Porezna uprava provjerava porijeklo imovine, a što onda ne provjeravaju i njih? Ništa se nažalost nije promjenilo. Sirotici koja prodaje na placu da bi si nešto zaradila, a ne istakne cijene, oderati će tako visoku kaznu da to nije normalno. Po tome znači da je netko ukrao stotine miliona kuna, nitko mu ništa ne može jer je prepisao na nekog drugog. KAKO TO ONDA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO? Za ove na placu rade, to znamo.

  • stari mudrac 04.06.2010.

    zgnječi mu imovinu, državo, pa nek popravlja. zajedno sa ženom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare