To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovog čovjeka? Traže ga zbog bludnih radnji

U pronalasku muškarca koji je u noći s 31. prosinca na 1. siječnja počinio bludnje radnje na području grada Bjelovara, policija traži pomoć građana. Objavili su njegove snimke s nadzornih kamera...
Vidi originalni članak

S ciljem prikupljanja korisnih saznanja vezanih za kriminalističko istraživanje KD-a bludne radnje koje je počinjeno u noći 31. prosinca / 01. siječnja na području grada Bjelovara policija traži pomoć pri utvrđivanju identiteta osobe s fotografije, stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske. 

Molimo građane ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija da o tome s povjerenjem obavijeste Policijsku postaju Bjelovar na broj 043/270-132 ili da jave na broj telefona policije 192 ili da obavijest dostave na e-mail adresu bjelovarsko-bilogorska@policija.hr, stoji zaključno u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Selo_malo 24.01.2020.

    Kako molim? Da se mi građani bavimo policijskim poslom? Zar to isto nije, na neki način, igranje sa pravdom? Za što mi zapravo plaćamo policiju i pravosuđe ????????

  • pješak 23.01.2020.

    Kakve bludne radnje je počinio?? Možda je poševio neku radodajku u parku!?? I to je bludna radnja!?? Pa nije ovo srednji vijek da se za to ide na lomaču...!

  • vjeko68 23.01.2020.

    Nebi ni da mi je brat preprozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare