To je to što me zanima!

Prepoznajete li ovu ženu? Traži je policija. Nazovite odmah 112

Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, javlja PU zagrebačka koja građane moli za pomoć u pronalasku ove žene
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je fotografije žene za koju se, kako navode, pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu prijevare.

Na području nekoliko policijskih uprava u prvoj polovici ožujka 2022. godine nepoznata je počiniteljica počinila produljeno kazneno djelo „Prijevara“ na štetu trgovačkog društva iz Velike Gorice, a zagrebačka policija moli građane da im jave ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o dotičnoj.

HTJELI UŠTEDJETI U stanu se grijali na roštilj, svi su završili u bolnici, policija je upozorila: Nemojte ovo raditi!

- Ženska osoba je starosti između 50 i 60 godina, visine oko 160 do 170 centimetara, srednje do jače tjelesne građe, crvene kose, odjevena u hlače, majicu i vestu tamne boje, crne cipele dok je preko usta i nosa imala medicinsku masku plave boje, a na rukama bijele jednokratne rukavice - navode iz PU zagrebačke.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na brojeve telefona 01/6221 144 ili 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 26.09.2022.

    Traže ju, pa ako ju traže neka je nađu

  • EmilCandor 26.09.2022.

    Prodala im je 18 cisterni plina po bagatelnim cijenama! A sad ni plina ni cisterni.

  • borg4 26.09.2022.

    ja mislim da je to Martina Dalić ona je opljačkala pola Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare