To je to što me zanima!

Prešao na suprotni trak: Tešku nesreću skrivio je 18-godišnjak

Mladi vozač osobnog automobila u vožnji se nije kretao svojim prometnim trakom, već je lijevim dijelom svog automobila prešao na lijevi prometni trak i udario u automobil 60-godišnjaka
Vidi originalni članak

Dovršen je očevid stravične prometne nesreće u Lužanima u kojoj je smrtno stradao vozač (60). Policija će kaznenu  prijavu Općinskom državnom za mladež policija podnijeti protiv 18-godišnjeg vozača koji je u sudaru teško ozlijeđen.  

UŽAS KOD SLAVONSKOG BRODA U stravičnom sudaru poginuo vozač: Oba auta su smrskana!

Policija je utvrdila  da se 18-godišnji vozač osobnog automobila u vožnji se nije kretao svojim prometnim trakom, već je lijevim dijelom svog automobila prešao na lijevi prometni trak, kojom se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil a kojim je upravljao 60-godišnji vozač, zbog čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila 18-godišnjaka, u prednji i lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 60-godišnjak.

Na mjestu nesreće smrtno je stradao 60-godišnjak, dok je 18-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu i zadržan je na daljnjem liječenju.

Tijekom očevida u vremenu od 8 do 12 sati dionica županijske ceste 4244 u Lužanima bila je zatvorena za promet, koji se odvijao alternativnim smjerom. Policija protiv 18-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, priopćeno je medijima oko 15.40 sati iz PU brodsko-posavske 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 11.05.2018.

    toliko o tome da su vozači bmw-a uvijek krivi. čovjek stradao ni kriv ni dužan.

  • 10.05.2018.

    Grozno sto uvijek nedužni stradaju zbog nemarnih , nepazljivih , tatinih sinova ,trave, sinkopa Itd ...

  • 10.05.2018.

    SLAVKO meni je drago sto ces ti cijeli zivot imati 14 godina. Vjerojatno se pitas i zasto 90-to godisnjak igra loto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare