To je to što me zanima!

Preselila ured: Predsjednica se u Slunju susreće s građanima

Predsjednica će se ujutro prvo susresti s obrtnicima i gospodarstvenicima Karlovačke županije, a potom će posjetiti Zapovjedništvo Hrvatske kopnene vojske. Slijedi druženje s građanima
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović susrest će se u utorak s obrtnicima i gospodarstvenicima Karlovačke županije nakon čega je predviđeno prigodno obraćanje predsjednice (9 sati, HGK-Županijska komora Karlovac, Ulica kralja Tomislava 19 b).

URED U KARLOVCU Predsjednica poručila: Bez ljudi nema budućnosti ni Hrvatske

U 10.05 sati hrvatska predsjednica i vrhovna zapovjednica OS RH, posjetit će Zapovjedništvo Hrvatske kopnene vojske (HKov) gdje će razgovarati sa zapovjednicima i prvim dočasnicima postrojba HKoV-a. Nakon toga predviđeno je obraćanje predsjednice RH. Tijekom dana predsjednica Grabar-Kitarović posjetit će Slunj gdje će se u Pučkom  otvorenom učilištu susresti s građanima, a položit će i cvijeće ispred Spomenika hrvatskim braniteljima.

OBLJETNICA RADA ŠKOLE Predsjednica je preselila ured u Karlovac pa djeci čitala bajke

Predsjednica Republike u općini Rakovica sastati će se s turističkim djelatnicima Karlovačke županije te položiti cvijeće ispred Spomenika hrvatskim braniteljima i ispred Spomenika Eugenu Kvaterniku.

Predsjednica Grabar-Kitarović će se u Vojniću sastati s načelnikom, njegovim zamjenicima te članovima Općinskog vijeća (16,10 sati, Općinska vjećnica). Nakon toga susrest će se s Hrvatima doseljenim iz BiH.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • detektor istine 27.03.2018.

    Ko će nama udovoljiti , jel kraljica obećala da će se seliti sa Pantovčaka , pa evo , seli se svaki dan , nikad je nema na Pantovčaku.

  • Plebejac 27.03.2018.

    200 feudalaca i 4 milijuna kmetova ,a Barunica i plemeniti grofovi obilaze zupanije u svojojm kočijama s kraljevskom pratnjom.

  • krao_sam_1 27.03.2018.

    Pamtimo te po cevapima sa halidom,micanju biste, i na kraju vraćanju u rodni brisel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare