To je to što me zanima!

Splitski stožer apelira: 'Sutra je Gospa, strogo se držite mjera'

Uz 77 novooboljelih osoba pozitivnih na Covid infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije još je dvoje stranih državljana testiranih u Splitu pozitivno na Covid infekciju
Vidi originalni članak

Prema izvješću NZJZ – a Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 423 obrađenih testova danas je 77 novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije i to iz Splita 25, Makarske 21, Imotskog 4, Sinja 2, Kaštela 6, Solina 1, Trogira 1, Hvara 1, Starog Grada 1, Omiša 1, Klisa 2, Lovreća 2, Otoka 1, Prološca 1 i Runovića 7 .

POGLEDAJTE PRESICU SPLITSKOG STOŽERA

Šefica splitskog Zavoda za javno zdravstvo istaknula je da je do eksalacije epidemije došlo zbog velikog broja druženja i rođendana.

Dodala je da rano reći ima li zaraženih sa Sinjske alke, ali je upozorila da je sutra Gospa i apelirala je na vjernike da se strogo drže mjera.

NE ODRŽAVATI PROCESIJE Biskup Uzinić uoči Velike Gospe za više misa da smanje 'navalu' vjernika na pojedina slavlja

Uz 77 novooboljelih osoba pozitivnih na Covid infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije još je dvoje stranih državljana testiranih u Splitu pozitivno na Covid infekciju (jedna osoba iz Irske i jedna osoba iz Linhenštajna).

Od 77 novooboljelih osoba sa područja Splitsko dalmatinske županije, 12 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Dalibor0704 15.08.2020.

    Slobodno se grlite, rukujte i ljubite, Berošu ćete biti samo statistička veličina.

  • totalnoodvaljen 14.08.2020.

    Aj da vidim baš ko će nam se sutra usudit smetat. Zadnji redarček još uvjek pije vodu iz WCa.. reda radi.

  • totalnoodvaljen 14.08.2020.

    baš zanimljivo a ja pozvan sutra na najmanje 4 roštiljade. Neznam hoću li stići uopće.. Ajmo ravnozemljaši nalijevo krug i crta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare