To je to što me zanima!

Presjekao je i ukrao bakrene vodiče sa tračnica, vlakovi stali

Muškarac (38) je sjekirom i alatom u četvrtak skinuo bakrene i aluminijske vodiče u Slavonskom Brodu na dijelu pruge Zagreb - Vinkovci. Policija ga je ubrzo pronašla
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer oko 21,30 sati muškarac iz Slavonskog Broda pomoću sjekire i podesnog alata skinuo je s tračnica, na dijelu magistralne željezničke pruge Zagreb-Vinkovci nedaleko Kolodvorske ulice u Slavonskom Brodu, bakrene i aluminijske vodiče. 

Vodiči služe za signalizaciju prohodnosti kolosijeka, a zbog čega je od 21.30 do 22.10 sati došlo do prekida u prometovanju svih vlakova iz smjera Vinkovaca odnosno Zagreba.

Po zaprimljenoj dojavi policajci su nakon kraće potrage već oko 21,45 sati uhitili 38-godišnjaka iz Slavonskog Broda. Zatečen je u blizini mjesta krađe s platnenom torbom u kojoj se nalazila sjekira i oko tri metra ukradenih bakrenih i aluminijskih vodiča, koje je namjeravao preprodati kao sekundarne sirovine. 

Nad 38-godišnjakom je odmah provedena kriminalistička istraga, protiv njega slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • manwithbigcock1704 12.01.2014.

    nije bas dugo uzivao sa pljenom...trebali su ga pustit par dana da se covjek proveseli

  • bućbuć 10.01.2014.

    treba njemu tom sjekirom ruke odsjeć da ne može krast više!

  • Vuk samotnjak_1 10.01.2014.

    Došla policija cigi doma i u dvorištu nađu ukradene tračnice. Cigo otkud ovo? Pa neznam, donela deca. Kako djeca pa te tračnice su teške preko tonu. Ma šta deca znaju šta je tona, ona vide uzmu i nose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare