To je to što me zanima!

Preskakao preko balkona kod susjede pa pao s trećeg kata

Žena nije mogla u stan pa je zamolila Đanija da joj pomogne. On je pokušao preko balkona preskočiti kod susjede, no poskliznuo se i pao. Liječnici se bore za njega
Vidi originalni članak

Splićanin Đani K. (45) pomagao je u utorak svojoj susjedi kojoj su se zalupila vrata od stana u zgradi na Pujankama. Žena nije mogla u stan pa je zamolila Đanija da joj pomogne. On je pokušao preko balkona preskočiti kod susjede, no poskliznuo se i pao s trećeg kata. S teškim ozljedama opasnima po život prevezli su ga u splitsku bolnicu. Liječnici se bore za njega.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kusturica 13.01.2011.

    ma ajde, niš to nije i ja sam pao prije 4 godine sa 5. kata, na svoje noge, i ništ, osta živ, al još nepokretan iako mislim još hodati, a preležao baš u Splitskoj bolnici u kojoj su satsavili samo jednu nogu, dok su drugu, tek nakon godinu dna u zagrebu sjekli i štimali, a sve kažu, zbog sepse, šta ga radit, a sutra umrijet, a da su odma sve sastavili, već bi davno hodao, a ovako, sve krivo zaraslo , šta god je puklo i kičma i zdjelica i rebra i ruka i noga, ali u nadi je spas.

  • Mojnemebatje 12.01.2011.

    Jeftinije se liječiti na račun HZZOa nego platiti bravara:-).

  • anetta 12.01.2011.

    ma ljudi,pa vi ste odvratni!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare