To je to što me zanima!

Prespavao pandemiju: Probudio se iz kome i nema pojma što je korona, a imao ju je dvaput

Joe se iz kome probudio nakon 11 mjeseci, a sada za njega slijedi još jedan šok - korona virus. Naime, prije nego što je pao u komu u svijetu još nije vladala pandemija
Vidi originalni članak

Joe Flavill (19) imao je prometnu nesreću u ožujku prošle godine. Pao je u komu. Probudio se nakon 11 mjeseci, ali nije znao da je svijet zahvatila pandemija, nije znao ni što je korona, a pebolio ju je dvaput dok je bio u komi, prenosi Mirror

- Joe je sada u jako dobrom stanju. Ipak, nismo sigurni koliko je svjestan situacije s kojom se cijeli svijet suočava. Njegova se nesreća dogodila prije lockdowna i korona virusa, a on kao da ju je prespavao - rekla je Joeva strina Sally Flavill - Smith.

DOBILI SU TISUĆE ČESTITKI Korona ih 'požurila': Phillip (78) i Patricia (88) vjenčali se na Covid odjelu nakon 46 g. veze

Joe je imao nesreću prije prvog lockdowna koji je u Velikoj Britaniji bio 23. ožujka 2020. godine. Od tada je u komi u bolnici Leicester General, gdje ga je mogla posjetiti samo majka Sharon Priestley. Prije nesreće bio je zdrav i veseo mladić, bavio se hokejem. Joe se odlično oporavlja i mogao bi ubrzo stati na noge. Velika mu je želja putovati svijetom.

Dok on ne stane na noge, umjesto njega svijetom putuje njegova obitelj i prijatelji. Preko 100 ljudi svakog dana biciklira, hoda i trči kako bi dosegli broj kilometara koji je potreban za proputovati cijeli svijet. 

ZNAKOVI I IZOLACIJA Pandemiju korone će Ribe lakše podnijeti uz umjetnost, Bik će uživati u kulinarskoj radionici

Uz ovu lijepu gestu, njegova je obitelj napravila web stranicu posvećenu Josephovom putovanju oko svijeta i stranicu na kojoj se skupljaju sredstva potrebna za njegovo liječenje.

Joe će malo pričekati s putovanjem oko svijeta. Barem dok mu ne objasne što je korona i u kakvom je stanju svijet bio dok je on bio u komi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Joza Prezaduzeni 03.02.2021.

    Opet titrate. Nema se istinitih dogadaja.

  • covid19pro 02.02.2021.

    90℅zaraženih nema pojma šta je korona

  • crni2012 02.02.2021.

    muljaju nas a mi i dalje sutimo , odvajaju nas 1 po 1 od copora ako se pobunimo , daju nam velike kazne , umjesto da budemo svi na ulocama i sve ih zgazimo, dok nas nisu zatvorili kao zivotinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare