To je to što me zanima!

Presretač naletio na pješaka: 'Neoprezno je prelazio cestu'

Popovača: Iz Sisačko-moslavačke policije izvijestili su kako je njihov presretač bio u postupanju, a 47-godišnji pješak, tvrde, je neoprezno prelazio ulicu. Preminuo je
Vidi originalni članak

Iz Sisačko-moslavačke policije izvijestili su da je u četvrtak 12. prosinca, kada je uslijed naleta MUP-ova presretača na mjestu poginuo 47-godišnji muškarac, do nesreće došlo jer je pješak pokušao prijeći ulicu, no nije se prije toga uvjerio da to može učiniti na siguran način

Iz policije ističu kako je presretač bio u postupanju

Na mjesto prometne nesreće izašao je Županijski državni odvjetnik iz Siska koji je vodio očevid. Po njegovom nalogu, tijelo preminulog pješaka prevezeno je na prosekturu sisačke bolnice gdje će se obaviti obdukcija. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • budala nad budalama 14.12.2013.

    znamo da je famozni mercedes iz COBRE11 vozio mladi balavac tj. friški policajac,kako je moguće da onda balonja vozi tako jak auto od 300KS a ostali mladi vozaći nesmiju pogledati a kamol i voziti takav auto gdje je tu pravda.Kako zakon vrijedi za ostale greađane Republike Hrvatske tako i za te žandare a pogotovo za mlade nadobudne policajčiće sramota za državu.I naravno iz policije nece niko biti sankcioniran jel nisu krivi oni su uvijek u pravu a poznato je da u našoj županiji Sisaćko-Moslavaćkoj ih ima najviše na cesti ko govana a ni u jednoj županiji ih nema toliko.Trebaju novine objaviti ime i prezime tog vozaca neka narod znade ko je bio vozać i frajer.

  • DeoDriver 14.12.2013.

    Prvo i osnovno,neka se ne izvlače na pješački prijelaz,jer ga ni nema u okrugu gotovo 500tinjak metara iz kojeg got smjera dolazili...Zasto je uopče presretac nekoga i lovio u naseljenom mjestu...ograničenje je 50km/h,a koliko su se oni vozili...na kraju onaj koji je bježao policiji nije nista napravio,a oni su ubili covjeka...a gdje su bili signali upozorenja kao sirena i svjetlosna signalizacija...na kraju da pitam,sto bi bilo da je dijete prelazilo cestu?????????

  • Onkel Adi 14.12.2013.

    Pravda za preminuloga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare