To je to što me zanima!

'Presretač nije 'ganjao' vozača kod Bjelovara prije slijetanja'

Očevici nesreće kod Bjelovara su prethodno kazali kako se vozač mimoišao s policijskim presretačem te da se presretač potom okrenuo i krenuo za njim. Nedugo zatim, kazali su, vozač je sletio s ceste...
Vidi originalni članak

Nakon prometne nesreće u blizini Bjelovara u kojoj je u ponedjeljak nešto poslije 14 sati teže stradao vozač od oko 30 godina pojavili su se navodi da je sletio s ceste nakon što se mimoišao s policijskim presretačem. Iz policije su demantirali navode očevidaca da je presretač nakon toga "naganjao" vozača.

- U trenutku kada su se vozila mimoišla, policijski službenici iz presretača zamijetili su dim iz vozila Volkswagen Passat koji se kretao velikom brzinom. Potom su u retrovizoru vidjeli da vozač automobila gubi kontrolu nad vozilom i ubrzo slijeće s prometnice. Policijski službenici okrenuli su automobil i odmah se zaputili prema mjestu prometne nesreće gdje su pomogli unesrećenom i osigurali mjesto nesreće - kazao je za portal Bjelovar.live Dražen Medved, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

Vozač se nakon slijetanja zabio u ogradu ispred obiteljske kuće na spojnoj cesti između Gudovca i Klokočevca nedaleko od Bjelovara. Kako doznaje Bjelovar.live, zadobio je teže ozljede glave no nalazi se izvan životne opasnosti.

Podsjetimo, očevici su prethodno kazali kako se vozač mimoišao s policijskim presretačem te da se presretač potom okrenuo i krenuo za njim. Nedugo zatim, kazali su, vozač je sletio s ceste.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Zoroos 31.10.2017.

    Ajd ljudi da skratimo priču ko je kriv.nije ni policija ni vozač.kladiti bi se mogao da to vozilo prolazi tehnički sa 100 kn u prometnoj.znaci da je odgovornost na onome tko je lupio pečat u prometnu.

  • belizagrebgrad 31.10.2017.

    Nije ga SUP "ganjo", bježal je od stršljena.

  • tutek 31.10.2017.

    Meni je zanimljivo što presretač uvijek mora biti brži od onog prebrzog da bi ga zaustavio. Znači taj prebrzi je opasnost a presretač kad pretekne tog prebrzog onda je to sigurno???

Komentiraj...
Vidi sve komentare