To je to što me zanima!

Presretni su: 'Tonikca i Bobi se cijeli dan žele maziti i ljubiti...'

Nakon što su ih tri sata bagerom izvlačili iz kanalizacije u Mačkovcu kraj Čakovca, psi Tonkica i Bobi sad trče i igraju se u dvorištu. Psi su u kanalizaciji u Mačkovcu zapeli u srijedu navečer
Vidi originalni članak

Pao mi je kamen sa srca kad smo vidjeli da je sve u redu s Tonkicom i Bobijem. Cijeli dan se igraju i jako su sretni. Iako, u početku su bili malo mirniji, valjda je to od šoka, ali kratko su bili takvi. Odmah je krenula igra cijeli dan, veselo nam je ispričala vlasnica pasa koje su u srijedu navečer tri sata izvlačili iz kanalizacije u Mačkovcu kraj Čakovca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U potrazi je sudjelovala i Aleksandra Hampamer, voditeljica najvećeg azila u Hrvatskoj “Prijatelji”. Inače, psići su udomljeni upravo iz tog azila. 

- Laknulo mi je da je sa psima sve u redu. Odmah su me od sreće cijelu izljubili, ali i ja njih. Čudo je da su prošli bez ikakvih ozbiljnijih ozljeda - rekla nam je Hampamer. Vlasnica je priznala da su se jako uplašili. 

- Bili smo jako zabrinuti jer ih nije bilo jako dugo. Nikad nisu ovako nestali, bili smo izvan sebe. No sve je dobro. Izmazili smo se i izljubili cijeli dan - rekla nam je vlasnica. Kako bi spasili psiće, spasitelji su koristili kamere, raskopali rupu bagerom kako bi došli do njih, a vatrogasci su osvijetlili mjesto. 

- Svima se zahvaljujemo na pomoći - rekla je presretna udomiteljica psića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domoljub029 09.06.2019.

    Volimo Životinje !

  • Policija 08.06.2019.

    Da su zaglavili u Pasovcu, ajde... ali kud u Mackovcu??? Salu na stranu...😎 Kao obozavatelju macaka, pasa i ostalih “divnih stvorenja” ovakve mi vijesti uljepsaju dan.

  • sokrates_mali 08.06.2019.

    Prekrasna gesta! Svako spašavanje je za pohvalu! Vidi se ljudskost koju su mnogi izgubili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare