To je to što me zanima!

Pretjecao drugi automobil: Kriv je za smrt četvero motociklista

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg Luke Iveca  zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginulo četvero ljudi
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, podiglo je optužnicu protiv 19-godišnjeg Luke Iveca  zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Podsjetimo, Rade Bogović (53), Marijana Bogović (53), Franjo Bulin (44) i Ivanka Bulin (60) vozili su se motociklima prema prijateljima u Seketin. U Turčinu kod Varaždina Luka Ivec (18) je lani 4. rujna  oko 20.15 sati vozio cestom Varaždin - Zagreb te je na usponu prema hotelu Lagus između Turčina i Varaždin Brega počeo pretjecati drugi auto iako je na tom dijelu ceste pretjecanje bilo zabranjeno punom uzdužnom crtom. Uz to, je bio i nepregledni desni zavoj u kojem nije imao mogućnost uočavanja nailaska vozila iz suprotnog smjera. Autom je prešao na lijevu prometnu traku te je udario najprije u motocikl koji je vozio Rade Bogović, s kojim je bila njegova žena Marijana, a zatim je udario u drugi motocikl, koji je vozio Franjo Bulin, s kojim se vozila njegova žena Ivanka.

U stravičnoj prometnoj nesreći na mjestu su poginuli Rade Bogović i Franjo Bulin, a od teških ozljeda kasnije je preminula i Marijana Bogović. Ivanka Bulin prevezena je u bolnicu u teškom stanju, da bi na posljetku i ona preminula.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • jelenaZGB 02.04.2017.

    Da ima imalo grižnje savjesti, nakon ovoga bi si sam presudio. A on gleda kako da pobjegne u Kanadu i izbjegne kaznu. A sekica mu se naslikava s novim skupim autom kojeg je tatica kupio....užas. Zbog ovakvih monstruma moramo uvesti smrtnu kaznu. Ovaj mali nakon ovakvog nečeg ne zaslužuje disati!

  • jelenaZGB 02.04.2017.

    Ja sam za to da izbjegne zatvor - ako pristane na kastraciju. Pravda ! :)

  • POTPEC 27.03.2017.

    Ovo općinsko državno odvjetništvo stvarno brzo radi. Samo im je godinu dana tribalo za digniti oprtužnicu, i sad će par godina voditi spor i mulac slobodan zbog grešaka policije i sudaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare