To je to što me zanima!

Pretjecao po zaustavnoj traci, skrivio sudar, a onda pobjegao

Vozač je pretjecao Peugeot po zaustavnoj traci na A3. Kada je došao ispred njega, naglo je zakočio i natjerao vozača Peugeota da skrene u lijevo i udari u BMW
Vidi originalni članak

U utorak oko 16.40 sati nepoznati vozač upravljao je nepoznatim autom desnom trakom autoceste A3 Zagreb - Lipovac u smjeru istoka. Kod 49. kilometra naglo je skrenuo u desnu traku za zaustavljanje vozila i pretekao Peugeot zagrebačkih tablica. Nakon pretjecanja naglo se vratio u traku i prisilio vozača Peugeota J. M. (46) da skrene u lijevu traku. Naletio je na stražnji dio BMW-a njemačkih tablica kojim je upravljao V. S. (67). 

BMW je odbačen u zaštitnu ogradu pa u travu. Vozač BMW-a je teško ozlijeđen, a njegova supruga S. G. (64) lakše. Oboje su prevezeni u KB Dubrava.

Prošao kroz crveno i zabio se u Audi: Dvoje teško ozlijeđenih

Vozač Mazde osječkih tablica ušao je na križanje Slavonske i Savske na crveno svjetlo i naletio na Audi koji se uslijed udarca prevrnuo. Vozač Audija I. J. (49) i njegova supruga V. J. (45) teško su ozlijeđeni. Njega su prevezli u KB Dubrava, a nju na KBC Rebro. Vozaču Mazde nije ništa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • marijaterezija2 30.07.2014.

    bolesno

  • Neutralni 30.07.2014.

    Šta li je porthodilo tomu tu nitko ne zna... Nije ga taj bez razloga pretekao s desne strane i naglo zakočio pred njim.. Daleko da opravdavam takve gluposti ali čisto sumnjam da je taj s Pežom baš "bezgrešan" nego je bar djelimično sam tomu doprinijeo.

  • rođo101 30.07.2014.

    kao da je to nešto novo preticanje s desne strane ili po zaustavnom traku na A3!

Komentiraj...
Vidi sve komentare